Sivut

keskiviikko 16. marraskuuta 2016

KIITOKSIA JA RUKOUSAIHEITA

Viime uutiskirjeessä pyysimme rukoilemaan toimistoa XEE-työlle. Juuri tällä hetkellä käymme neuvotteluja toimistotiloista Lahden adventtiseurakunnan kanssa. Herralle kiitos asioiden nopeasta etenemisestä ja sinulle rukouksistasi.


XEE:n paikallista väkeä katsastamassa tulevaa toimistoa. Työtä riittää, huh!

Pyysimme myös rukoilemaan ensi kesän kenttätyöntekijäkoulutuksen puolesta. Lahteen on nyt virallisesti pätetty perustaa Euroopan XEE-koulutuskeskus, jonka ensimmäisenä koulutuksena on tuo kenttätyöntekijäkoulutus. Jumala järjesti meille jo ruoatkin tuohon koulutukseen ilmaiseksi Operaatio Avoin Ovi Ry:n kautta. Herralle kiitos näistäkin vastauksista ja kiitos rukouksista.

Viimeksi pyysimme rukoilemaan taloudellisten ja fyysisten resurssien kasvua. Mirjam Ruottu sai ihmeellisen nopeasti koottua itselleen tukirinkiä ja hallitus on päättänyt palkata hänet vuoden 2017 alusta tekemään Toivon Polku -työtä. Herralle kiitos tästäkin nopeasta vastauksesta ja kiitos rukouksistanne.

Rukoile kaikkien Suomessa olevien kielivähemmistöjen puolesta, että heidätkin voitaisiin tavoittaa Jeesuksen Kristuksen evankeliumilla.

Rukoile kaikkien uskoon tulleiden puolesta.

Rukoile työntekijöidemme ja heidän perheiden puolesta.

Ennen kaikkea - rukoile, että Jumalan tahto saisi toteutua työssämme.

Kaikissa näissä rukousvastauksissa saamme ihmetellen todeta, että meillä on todellakin rukouksia kuuleva Jumala, joka on työssämme mukana. Jatkathan kuitenkin näiden samojen asioiden rukoilemista, sillä kaikissa niissä on vielä paljon saavutettavaa.