Sivut

keskiviikko 19. lokakuuta 2016

KANSANLÄHETYKSEN NUORISOTYÖNTEKIJÄ IIDA HOVI INNOSTUI XEE:STÄ

Viime syksynä minut vihdoin ennakkoluuloistani huolimatta saatiin houkuteltua Lahdessa järjestettävälle kristittyjen yhteiselle pastoreiden ja hengellisten työntekijöiden  XEE -kurssille. Kyllä kannatti. Kurssi on mullistanut suuresti elämääni kristittynä sekä uudistanut hengellisen työni Kansanlähetyksen nuorisosihteerinä.

Olen saanut XEE -kurssin kautta tärkeän apuvälineen ihmisten miellyttävään kohtaamiseen ja  evankeliumin sujuvaan kertomiseen. Jotta evankeliumin kertomisesta voisi todella tulla kurssin periaatteen mukaisesti elämäntapa ja voisin sen syvästi oppia niin päätin heti kurssin lopulla, että tänä syksynä järjestäisimme uuden kurssin, jossa pääsisin itse opettamaan ja olemaan tiiminvetäjänä.

Kevään ja kesän ajan kokoonnuimme XEE aluetiimiläisten kanssa säännöllisesti rukoilemaan kurssin järjestymisen puolesta. Elokuussa saimme startattua 12 nuoren aikuisen kurssin, jossa kurssilaisia on kahdeksan ja tiimin vetäjiä neljä. Tämä on ollut mahtava syksy. Jumala on tehnyt ihmeitä. Ensimmäisen kahdeksan viikon aikana uskon lahjan on halunnut ottaa vastaan 5 ystävää. Sen lisäksi  näiden kuluneiden viikkojen aikana olemme saaneet kohdata monta kymmentä ihmistä jutellen, onnellisuuskyselyä tehden, omaa tarinaa sekä evankeliumia kertoen. Kiitos Jeesus, että annoit meille lähetyskäskyn, sillä samalla kun kutsumme toisia taivaan tielle pysymme itsekin oikealla tiellä.

 

Video on ryhmänvetäjä J.P Wessmannin ja Iida Hovin yhteinen tervehdys vuoden takaiselle pastoreiden XEE koulutusryhmälle.