Sivut

keskiviikko 19. lokakuuta 2016

MIRJAM RUOTTU - TYÖNTEKIJÄ TOIVON POLKUUN?


Toivon Polun näky ja tavoite on, että lapset oppivat ymmärtämään mitä evankeliumi on ja miten sen voi kertoa ystävilleen.

Mirjam Ruottu on tehnyt Toivon polkua vapaaehtoistyönä äitiyslomansa ajalla. Mirjam on pitänyt kaksi opettajakoulutusta, joiden hedelmänä Toivon Polku -työ on aloitettu muutamalla paikkakunnalla. Työn alku on ollut kivikkoinen ja edelleenkin se etenee toivottua hitaammin. Pyydämmekin rukoilemaan Toivon Polku -työn ja Suomen lasten puolesta. Sielunvihollinen vihaa tätä työtä erityisesti, sillä ainoa tapa ylläpitää kristillisyyttä maassamme on kasvattaa seuraava sukupolvi uskoon ja Raamatun tuntemiseen

Lapset tykkäävät Toivon Polku koulutuksesta: ”Tämä on kivaa,  kiva kun tässä saa hypätä”. Lapset sanovat, että haluavat tulla mukaan koska siellä on niin kivaa ja hauskaa. Jotkut ovat jättäneet jopa muita harrastuksia syrjään voidakseen osallistua. Tässä on hyvää mallia meille aikuisillekin.

Mirjamin toiveena on aloittaa tammikuussa 2017 puoliaikaisena Toivon Polku työntekijänä. Mirjam on ennakoinut hienosti tulevaa ja on kerännyt jo itselleen kannattajia 560€ edestä, mutta tarve olisi kerätä sitä 1000€ asti, jotta työ voisi todella alkaa. Tutkaile sinäkin sydäntäsi ja rukoile voisitko sinä olla sijoittamassa varojasi Suomen kristilliseen tulevaisuuteen.

Ota yhteyttä Mirjamiin:
mirjam.ruottu@hotmail.comAina Toivon Polun ulkoiset puitteet eivät ole olleet kaikkein viihtyisimmät, mutta hyvä sisältö on saanut lapset innostumaan ja opimaan lauluin ja leikein Raamattua.