Sivut

keskiviikko 19. lokakuuta 2016

TOIMINNANJOHTAJAN TERVEISET

EUROOPAN KENTTÄTYÖNTEKIJÄ KOULUTUS

Hyviä ja mielenkiintoisia uutisia!

Olemme saamassa tuleville Euroopan XEE kenttätyöntekijöille Euroopan ensimmäisen kenttätyöntekijä koulutuksen. Se järjestetään täällä Suomessa! Tarkemmin ottaen 17.5.-29.6.2017 Lahdessa.

Lähde rukoillen ja varoja keräten mukaan tähän huikeiden mahdollisuuksien koulutukseen. Näillä näkymin noin 12 Euroopan maan EE johto (mm. Saksa, Sveitsi, Itävalta, Romania, Bulgaria, Hollanti, Espanja, Albania, Ukraina, Tsekki, Irlanti, Englanti ja ehkä Israel/Turkki) on lähettämässä parhaan kandidaattinsa tähän 6-viikkoiseen koulutukseen, jossa meidän tehtävänä on varustaa tämä ensimmäinen noin 12 henkilön ryhmä täysiaikaiseen ja pitkäaikaiseen XEE-työhön, kukin kotimaahansa tekemään evankeliointiräjähdystä seurakuntia palvellen. Mahdollisuus ja vastuu on niin iso, että meitä kaikkia tarvitaan nyt.

Päijät-Hämeen aluetiimimme on  innolla palvelemassa majoituksessa, kuljetuksessa, ruokailussa, erilaisissa järjestelyissä ja tietenkin tiiminvetäjinä käytännön harjoitteluissa ja pastorien tapaamisissa yms. Unelmanamme on tarjota koko koulutus kokonaisuudessaan ilmaiseksi, jolloin osallistujien tarvitsisi maksaa vain matkat. Tähän tarvitsisimme n. 12 000 €, jonka kustannuksiin voisimme kaikki osallistua yhdessä järjestämällä esim. 'Euroopan evankeliointi' -lounaan seurakunnissamme ja keräämällä tuotot näiden kenttätyöntekijä ehdokkaiden hyväksi, jotka ovat tekemässä totaalisen elämänmuutoksen erottautuessaan tähän verrattomaan Jumalan työhön. (Ollaan lounaiden suhteen yhteydessä myöhemmin.)

Voisimmeko olla näin nostamassa Euroopan ystävyysevankeliointia pitkäaikaiseen kasvuun ja tehdä pysyvää hedelmää ns. "pimeällä mantereella"? Voisimmeko todella Suomesta käsin palvella näin manterettamme XEE-työssä? Nyt on mahdollisuus näyttää, että voimme ja haluamme. Resurssimme työntekijöissä ja varoissa eivät ole suuren suuret, mutta tahdomme satsata, jos SINÄ sitoudut mukaan.

SUOMEN XEE TOIMISTO

Vuosia olemme miettineet ja rukoilleet XEE-työllemme toimistoa. Nyt meillä on varsin hyvä ehdokas kansalliseksi työmme tukikohdaksi täällä Lahdessa. Rukoile, että Jumala johdattaisi meille tukikohdan, joka palvelisi koko Suomen XEE-työtä ja kaikkia seurakuntia. Tukikohdan, joka sykkisi evankeliumin voimaa, rukousta ja inspiraatiota, sekä tarjoaisi kaikille XEE toimijoille työntekijöistä rukousystäviin miellyttävän paikan tavata ja työskennellä. Tule itse Syyskokoukseen toteamaan tilat ja kuulemaan uusimmat uutiset niidenkin suhteen!

Syysterveisin,
- XEE tirehtööri Toni