Sivut

sunnuntai 15. tammikuuta 2017

LINTUSEN PERHE - USKOLLISET KUUKAUSITUKIJAMME

Olemme Lintusen perhe. Perheeseemme kuuluu isä Tuomas, äiti Milla ja 8 lasta sekä pikkuinen koiranpentu. Xee työssä olemme olleet mukana vuodesta 2013 alkaen. Kun mieheni kävi 12 viikon XEE kurssilla näin miten innostavaa työ oli. Pian olin itsekin kurssilla, vaikka pienimmäinen lapsemme oli vain muutaman viikon ikäinen. Tämän jälkeen olemme molemmat osallistuneet aktiivisesti XEE-kursseille tiimin vetäjinä.

Kuvassa Lintusen perheen lapset. Ylhäältä Lassi, Eeli, Elias ja Joel ja tytöt vasemmalla Anna, Johanna, Venla ja Elsa.

Xee on ollut innostavaa työtä jossa näkee tuloksia. Se koskettaa ja jättää kohdatut ihmiset miettimään nykyhetkeä ja iankaikkisuutta syvällisesti. Jumala on kauttamme saanut koskettaa monia.

Kaksi vuotta sitten päätimme lähteä kuukausitukijoiksi Xee työhön. Tuolloin taloudellinen tilanteemme oli erittäin tiukka ja rahan riittäminen oli jatkuva stressin aihe. Aloimme huomata mikä siunaus tukemaan lähtemisestä seurasi hyvin pian. Jumala alkoi täyttää monia unelmiamme ja antoi siunauksena elämäämme asioita joista olimme pitkään haaveilleet. Päätettyämme ryhtyä kuukausitukijoiksi ei rahaa välttämättä ole tullut perheellemme yhtään enempää kuin aiemmin, mutta se on aina ihmeellisesti riittänyt. Stressi raha-asioista katosi miltei täysin, kun opimme antamisen kautta luottamaan Jumalaan paremmin.

Jumala on mahdollistanut meille monia asioita. Tukijoina saamme jatkuvasti kuulla XEE-työn menevän eteenpäin, on mahtavaa tukea työtä missä sanoma pelastuksesta menee ympäri maailman ja tärkeä Jeesuksen kehoitus mennä kaikkeen maailmaan saarnaamaan kaikille luoduille tulee todeksi. Tämän työn tukemisella on suuri siunaus Xee työntekijöille, ihmisille jotka eivät ole Jeesuksesta kuulleet sekä jokaiselle, joka on osallisena tukemisessa. Suosittelemme lämpimästi Xee työn tukijaksi alkamista. Siunattua vuotta 2017 toivoo Lintusen perhe.

Ryhdy kuukausitukijaksi.
Tilinumeromme on FI27 1829 3000 0168 90
BIC: NDEAFIHH
yleiskulujen viite 26
Jos tahdot tukea jotakin työntekijää henkilökohtaisesti katso viitteet sivun alalaidasta.