Sivut

keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Uusi tuote XEE+Olemme suunnitelleet uuden tuotteen XEE-tuoteperheeseen. Ajatus tähän on itänyt jo pitkään, mutta vasta viime syksyllä kun Perheniemen kristillinen opisto syttyi ajatukselle syventävästä evankeliumikoulusta, lähti prosessi todella liikkeelle. Nyt Perheniemen kurssi on varmistunut ja sille pääsee ilmoittautumaan tämän linkin kautta. Toimi pian, koska paikkoja on rajoitetusti ja kurssi alkaa jo 9.2.2018.

”Sain viedä seurakuntalaiset yhteisön keskelle,moninkertaistaa todistajia ja mobilisoida koko seurakuntaa”
– Johtava pastori

XEE+-pilottikoulutuksesta kehkeytyi viiden viikonlopun mittainen ja vajaan neljän kuukaiden aikana toteutettava kokonaisuus. XEE+ on käytännönläheinen syventävä evankeliumikoulu, joka normaalin XEE:n lisäksi sisältää paljon syventäviä opintoja.

Opetuksen, rukousystävien, tiimivalmentajan ja käytännön harjoittelujen lisäksi kurssi sisältää enemmän vuorovaikutusta opintoryhmän kesken yhdessä vietettyjen viikonloppujen kautta. Kurssilaiset saavat myös henkilökohtaisen mentorin kurssin ajaksi tukemaan opintojaan ja ottamaan haltuun evankelioivan elämäntavan.

”Alan pikkuhiljaa ymmärtää kuinka monipuolisesta ja
kokonaisvaltaisesta koulutuksesta XEE:ssä on kysymys.”
– Lähetyssihteeri

Kurssilaisille annetaan tuki, tiedot ja taidot lähteä rakentamaan kotiseurakuntansa evankelioivaa työtä nollasta sataan. Kurssilla nostamme evankelistan standardit uudelle tasolle ajatuksella "evankelista ei vain kerro evankeliumia, vaan kouluttaa muitakin tekemään samoin". Kurssi ei tähtääkään vain sinun elämäsi muuttumiseen, vaan koko seurakuntasi liikkeelle laittamiseen ja sitä kautta koko yhteisön uudistumiseen.

”Sain viedä seurakuntalaiset yhteisön keskelle,moninkertaistaa todistajia ja mobilisoida koko seurakuntaa”
– Johtava pastori

Toiminnanjohtajamme Toni Linjaman mukaan XEE+ on läntisen pallonpuoliskon paras kristillinen koulutus. Tämä on myös lupaus, jonka tahdomme tehdä ja siitä kiinni pitää. 

Tule mukaan tai innosta ystäväsi!