Sivut

keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Talousasiaa ja lomautusuhkia


Rakkaat XEE:n ystävät. Raskain mielin, mutta en toivottomana, näitä asioita kirjoitan. Muistanet kun vuosi sitten kerroimme laajemmin taloudellisesta tilanteestamme uutiskirjeessämme. Kaikki tulomme ovat yksityisten lahjoittajien käsissä. Yksittäiset ihmiset lahjoittavat meille varoistaan kuukausittain, näillä rahoilla pyrimme kattamaan palkanmaksun. Muita kuluja toiminnassamme ei juurikaan ole. Kuitenkaan kaikkia palkkoja ei olla tällä tavalla saatu katettua. Kassamme vajenee tällä hetkellä keskimäärin 2500€/kk ja tämä tarkoittaa, että kassakirstumme on tällä menolla tyhjä kesän lopulla. Olemme puhuneet lomarahojen poistamisesta ja lomautuksista ostaaksemme lisää aikaa. Nämä eivät kuitenkaan ole parhaimpia ja motivoivia ratkaisuja.

Otimme siis tavoitteeksemme, että puolen vuoden ajan meidän pitäisi löytää joka kuukausi 500€ lisää pysyvää kuukausikannatusta. Tällä hetkellä kuukausikannatuksemme kasvaa n. 50€ kuukaudessa. Toisin sanoen me XEE-työntekijät joudumme siirtämään kohtuuttoman määrän voimavaroistamme rahan etsimiseen, jotta saisimme puuttuvat 450€ lisää tukea kasaan joka kuukausi. Tahtoisimme mielummin keskittyä evankeliumin eteenpäin viemiseen. Toivomme siis, että tämä vetoomuksemme saa teidät, rakkaat työmme ystävät, lähtemään tukemaan meitä taloudellisesti ja vapauttamaan aikaamme siihen, johon se todella on tarkoitettu. Eli nyt mukaan lähtevät voivat todella vaikuttaa konkreettisesti evankeliumin eteenpäin viemiseen. Jokainen uusi kuukausitukija vähentää suoraan taakkaamme ja vapauttaa aikaamme siihen mitä Jumala on meidät kutsunut tekemään.


Tämä kuvaaja kertoo miten kassamme on
vajentunut viime vuoden aikana.
Tämän hetkinen kassatilanne on 10 000€ paikkeilla.
Kiitos kaikille jotka meitä jo tukevat. Jos kuitenkin kykenet nostamaan jo antamaasi tukea tai saamaan ystäväsi mukaan, niin olemme erittäin kitollisia siitäkin.

Nyt kun ahdinkomme on sanoitettu niin lopuksi tahdon korostaa, että uskomme Jumalan olevan palkkamme maksaja. Emme vain tiedä keiden kautta Hän sen tahtoo tehdä. Ehkä sinä olet yksi niistä, joita Jumala kutsuu mukaan.