Sivut

torstai 6. heinäkuuta 2017

Daniel ja Maria ovat antautuneet evankeliumin palvelukseen ja tosilleen.


Tapasi XEE-mainosvideon kuvauksissa Helsingissä upean Herran työlle antautuneen Pantin pariskunnan. Heillä oli mielenkiintoinen tarina kerrottavanaan.

Syksyllä 2015 Maria sai Jumalalta kutsun evankeliumin työhön ja päätyi XEE-opettajakoulutukseen Helsingin lähetysseurakuntaan. Maria innostui XEE-työstä ja piti heti talvella kahden oppilaan XEE-kurssin. Marian into tarttui kurssilaisiinkin ja kaikki kolme saivat nähdä Jumalan toimivan vahvasti käytännön harjoitteluissa ja he todistivat kahden ihmisen uskoontulon.

Maria oli rukoillut itselleen puolisoa. Kun Maria luki Raamatusta Jumalan lupauksen täyttää kaikki hänen tarpeensa, hän päätti antautua täysillä palvelemaan Jumalaa evankeliumin työssä. Jos Jumala näkee hänen tarvitsevan puolisoa Jumalan palveluksessa, hän kyllä antaa sen. Maria siis jätti puolison valinnan täysin Jumalan käsiin.

Kesällä 2016 Maria päätti jälleen järjestää XEE-kurssin. Päivää ennen kurssin alkua seurakunnan edustaja ilmoitti Marian järjestämästä kurssista puistokokouksessa. Daniel oli vierailijana puistossa ja kuuli ekaa kertaa XEE:stä. Mariaakaan häne ei ollut ennen tavannut. "Daniel oli puistokokouksen ainoa henkilö joka ilmaisi minulle kiinnostuksensa kurssia kohtaan", Maria kertoo kauniisti hymyillen, "Vein hänet saman tien mukaani kertomaan Jeesuksesta."

Daniel ilmoittautui seuraavana päivänä alkavalle kurssille ja heti ensimmäisen käytännönharjoittelun aikana sai olla mukana johdattamassa kolme nuorta tekemään uskonratkaisun. Tämä riitti vakuuttamaan Danielin XEE-työn toimivuudesta.

Jo ensimmäiten kohtaamisten aikana Maria ymmärsi Danielin olevan Jumalan vastaus hänen rukouksiinsa. Maria kääntyi jälleen Jumalan puoleen rukoillen johdatusta. Jumalan kehoitus oli yksinkertainen: "Kysy Danielilta tahtoisiko hän alkaa seurustella kanssasi." Maria halusi varmistuksen asiasta ja Jumala vahvisti sanansa vielä merkein. Kahden viikon kuluttua pariskunta ilmoitti XEE-kurssikavereillensa kihlauksesta. Nyt tuore aviopari odottaa innolla, että pääsisivät yhdessä opettamaan XEE-kurssille.

Daniel ja Maria ovat ensimmäinen tiedossamme oleva XEE-työn kautta toisensa kohdannut aviopari. Jos olet kokenut XEE-kurssilla jotakin elämää mullistavaa, kuulisimme siitä mieluusti, ehkäpä sinunkin tarinasi päätyy uutiskirjeeseen :)

Onnea ja siunausta avioliittoonne Daniel ja Maria, oli ilo tutustua teihin!